EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

Pelaaja Ensin

Pelaaja Ensin on golfyhteisön toiminnan IT-pohjainen kehittämistyökalu. Se pohjautuu omien ja vieraspelaajien asiakastyytyväisyyskyselyyn sekä siitä saadun tiedon hyödyntämiseen. Tiedonkeruu ja raportointi ovat automaattisia. Työkalu on suunniteltu golfyhteisön lähtökohdista. Sen avulla pelaaja pystytään asettamaan etusijalle ja maksimoimaan hänen kokemuksensa golfyhteisössä.

Työkalu on valmis tuote, jonka ovat toteuttaneet Tanskan Golfliitto yhdessä paikallisen IT-palvelukumppanin kanssa. Työkalu on ollut Tanskassa suuri menestys ja vuonna 2014 se on yhteistyössä Tanskan Golfliiton kanssa muokattu suomalaisiin tarpeisiin.

Työkalua pilotoitiin Suomessa seitsemässä golfyhteisössä syksyllä 2014 ja vuonna 2016 ohjelma on ollut käytössä 51:llä suomalaisella golfyhteisöllä. Lisäksi vuonna 2016 on toteutettu erillinen uusien pelaajien kysely 127:ssä golfyhteisössä.

Pelaaja Ensin on keskeinen työkalu seurakehittäjäverkoston toiminnassa sekä yleisessä golftoimialan kehitystyössä. Järjestelmän ansiosta Golfliitto saa kaiken anonyymin pelaajakokemusdatan koottuna toimialan hyötykäyttöön.

Tavoitteena on, että vuonna 2017 puolet (65) Suomen golfyhteisöistä käyttää asiakastyytyväisyyttä mittaavaa (Pelaaja Ensin tai vastaavaa) työkalua.

Golfliiton vastuuhenkilönä toimii seurakonsultti Aarni Nordqvist, katso yhteystiedot.

Oheisesta linkistä pääset katsomaan lyhyen esittelyn ohjelman käyttöliittymästä. https://vimeo.com/153478099