EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

Tuotteet junioritoimintaan

Lähipelitesti

Lähipelitesti nettikuvaGolfliiton Lähipelitestin tavoitteena on aktivoida junioreita harjoittelemaan. Olympiavuonna 2016 Lähipelitestin ympärille rakennetaan junioreille aktiivista kilpailutoimintaa niin seura- ja aluetasolla kuin kansallisesti. Lähipelitestin kilpailujärjestelmä tuodaan osaksi kilpailutapahtumia, Kansallista Golfviikkoa ja juniorigolfohjelman taitotestiä.

Lähipelitesti on suunnattu kaikentasoisille pelaajille. Materiaalia voidaan hyödyntää esimerkiksi seuran yhteisissä harjoituksissa sekä erilaisissa tapahtumissa. Eritasoiset taitomerkit kannustavat omatoimiseen harjoitteluun sekä osallistumaan testiin.

Lähipelitesti koostuu kahdeksasta keskeisestä lyöntisuorituksesta viheriöllä ja sen ympäristössä. Testiin on valittu juuri ne lyönnit, joita useimmiten tarvitaan kierroksella.

Lähipelitestipaketin hinta on 249 euroa (sis. alv + toimitus kotimaahan)
Lisätietoa Lähipelitestistä ja tilausohjeet
Tulosta Lähipelitestin tuloskortti A4-kokoisena

Junior Green Card

Junior Green Card on lapsen tai nuoren välivaihe kohti virallista golfin green cardia. Seurat voivat halutessaan soveltaa sitä omaan oimintaympäristöönsä.

Lasten ja nuorten Green Card -uudistuksen tavoitteena on lisätä golfin vetovoimaa tekemällä lapsen ja nuoren lajin aloittamisesta mahdollisimman positiivinen, hauska ja mielenkiintoinen kokemus. Uudistuksen ja siihen liittyvän ohjeistuksen tavoitteena on myös antaa seuroille ja kenttäyhtiöille ideoita siitä, miten nämä yhteistyössä voisivat halutessaan rakentaa olosuhteita tukemaan tavoitetta.

Green card -ohjeistus 2014
Green card ohjeistus – lapset ja nuoret
Junior Green Card

Herra Hakkaraisen Junior Green Card

Junior Green Cardista on tehty myös alle 10 vuoden ikäisille suunnattu Herra Hakkaraisen Junior Green Card. Sisältö ja käyttö on yhteneväinen Junior Green Cardin kanssa, mutta kuvitus on tehty vetoamaan nuorempiin junioreihin.

Herra Hakkarainen Junior green card

Voit tilata Juniori Green card -materiaaleja verkkokaupan kautta.

PuuhaBägi

PuuhaBägi on golfohjaajan apuna, kun seurassa järjestetään monipuolisia harjoituksia sekä kisailuja lapsille ja nuorille. Välineistön tehokasta hyödyntämistä tukee pakettiin sisältyvä Golfohjaajan vinkkivihko, josta löytyy runsaasti harjoitteita ja ohjeita käytännön treeneihin. Puuhabägi sisältää myös Pohjolan hauskinta – Swingiä Jengissä seurakilpailun, johon kaikki seuran juniorit pääsevät osallistumaan.

PuuhaBägin hinta on 300 euroa (sis. alv + toimitus kotimaahan)
PuuhaBägin sisältö ja tilausohjeet

Sali- ja Puistogolf

Sali- ja Puistogolf V2 nettikuvaSali- ja Puistogolf -paketti tuo golfin liikuntasaleihin, puistoihin ja urheilukentille. Valmiit rastiharjoitteet ja ohjemateriaali helpottavat toimintaa ensimmäisillä kerroilla, eikä ohjaajan tarvitse olla itse edes golfin pelaaja. Kaikki paketin materiaalit soveltuvat sekä sisä-, että ulkotiloihin.

Paketista on sisällöltään kaksi erilaista versiota; toinen on kohdistettu kouluille tms. tahoille (versio 1) ja toinen on kohdennettu golfseuroille (versio 2). Tarkemmat tiedot löydät alla olevasta linkistä.

Sali- ja Puistogolf -paketin hinta on 360 euroa (sis. alv sekä toimitus kotimaahan)
Sali- ja Puistogolfin sisältö ja tilausohjeet

Birdieball-materiaalit

Golfseuroilla on mahdollisuus vuokrata birdieball -kohteita Golfliitolta. Kovan kolmikon muodostava hirmulisko Golfzilla, virtahepo Hippo ja kenguru Kengu.

Kohteilla saa näyttävyyttä ja lisäaktiviteettia tapahtumiin toreilla, puistoissa, harjoitusalueilla ja liikuntasaleissa. Vuokra kunkin kohteen osalta on 50 euroa + toimituskulut. Pakettiin kuuluu verkkovirralla toimiva puhallin sekä birdiepallot.

Tiedustelut Pia Kangasmäki, office@golf.fi.

Liikennevalot – Työkalu seuratoiminnan arviointiin

Liikennevalot on työkalu seuran nuorisotoiminnan kartoittamiseksi ja keskustelun tueksi. Tavoitteena on nostaa nuorisotoiminnan eri ulottuvuuksia esiin ja auttaa löytämään mahdollisia kehityskohteita. Parhaimmillaan Liikennevalot toimivat muistutuksena ja pitkän aikavälin vertailukohtana, kun seurassa järjestetään säännöllisiä keskustelutilaisuuksia.

Lataa liikennevalot