EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

Kiertueet

Future Tour

Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2017 Future Tourilla pelataan kuusi eri sarjaa sekä joukkuekilpailu, Junnu Liiga. Pelaajien tulee olla iältään 8-16 vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2017).

Junior Challenge Tour

Junior Challenge Tour on suunnattu edistyneemmille junioripelaajille. Kilpailuissa pelataan 18 reikää tasoituksetonta lyöntipeliä. Pojat pelaavat keltaisilta ja tytöt punaisilta tiimerkeiltä. Pelaajat valitaan osakilpailuihin tasoituksen perusteella. Junior Challenge Tour toimii karsintajärjestelmänä valtakunnalliselle Junior Tourille. Pelaajien tulee olla iältään 8–21-vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2017).

Catmandoo Finnish Junior Tour

Catmandoo Finnish Junior Tour on Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Kiertue sisältää kauden aikana 14 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship. Kauden aikana pelataan viisi Junior Tour Major -kilpailua, joissa on jaossa maailman amatöörirankingin WAGR-pisteitä (World Amateur Golf Ranking). Muut kilpailut ovat normaaleja 36 reiän kilpailuja. Junior Tour tarjoaa pelaajille mahdollisuuden testata taitojaan ikäluokan parhaiden pelaajien kanssa.

Finnish Tour

Audi Finnish Tour (FT) on Suomen Golfkiertue Oy:n omistama ammattilaisten ja amatöörien yhteiskiertue. Kiertue toimii korkeimpana kansallisena kilpailutasona, mutta se on myös tärkeä porras suomalaisille huippupelaajille matkalla kansainvälisille kentille. Audi Finnish Tourin merkittävimmät osakilpailut kuuluvat yhteispohjoismaiseen Nordig League -satelliittikiertueeseen. Kilpailukiertue toteutetaan yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.

Gloria LadyCup

Gloria LadyCup on vuosittain järjestettävä Ryder Cup -tyyppinen joukkuekilpailu, jossa vastakkain asettuvat Itä- ja Länsi-Suomen joukkueet. Molempiin joukkueisiin valitaan karsintakilpailujen perusteella 24 naisedustajaa. Gloria LadyCup on aikuisten amatöörinaisten joukkuegolfin huipputapahtumana. Kilpailulla halutaan myös innostaa naisgolfareita pelaamaan reikäpeliä. Finaali järjestetään vuorovuosina Itä- ja Länsi-Suomen kentillä. Vuonna 2017 on idän vuoro järjestää Gloria LadyCupin finaali, joka pelataan 21.–22.7. Kymen Golfissa.

Mid Tour

Mid Tour on Suomen Golfliiton yli 30-vuotiaille pelaajille suunnattu kilpailukiertue. Mid Tour kaudella 2017 pelataan sekä naisten että miesten sarjoissa yhteensä kuusi osakilpailuja, joihin kuulvat myös lyöntipelin sekä reikäpelin SM-kilpailut. Syksyisin mitellään myös mid-ikäisten seurajoukkueiden SM-mitaleista. Mid Tour lähettää edustajat vuosittain eri Euroopan maissa pelattaviin arvokisoihin.

Finnish Senior Tour

Finnish Senior Tour on seniorigolfareiden ylin kilpailukiertue Suomessa. Kiertueen ikäraja on naisilla 50 vuotta ja miehillä 55 vuotta. Myös miesten ikäraja laskee 50 vuoteen kaudella 2017. Kilpailusarjat ovat avoimia Suomen kansalaisille, jotka ovat Suomen Golfseniorien (SGS) jäseniä ja joiden tasoitus ei ylitä kilpailukohtaista tasoitusrajaa (miehillä 12, naisilla 16, SM-kilpailuissa määritelty sarjakohtaisesti).