EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

Jäsenetu – St1 ja Shell

sti1-sisakuva

Golfliiton jäsen- ja tasoituskortilla jäsenet saavat seuraavat edut St1:ltä

st1_shell_PJE1. Alennusta polttoaineesta heti tankkauksessa kaikilta Suomen St1-asemilta ja kaikilta miehitetyiltä Shell-asemilta (ei express-asemat). Alennus vaihtelee asemittain ja ajankohdittain.

2. Alennusta lämmitysöljytilauksesta www.st1.fi tai 0800 166 266. Tilauksen yhteydessä tulee mainita jäsen- ja tasoituskortin kääntöpuolella oleva 16-numeroinen numerosarja. Saat alennuksen kun maksat yhdessä (1) erässä.

3. HelmiSimpukan kanta-asiakasedut saat näyttämällä Golfliiton jäsenkorttia ja ajankohtaiset edut löydät täältä 

4. Alueellisia ja valtakunnallisia etuja sähköpostilla ja / tai tekstiviestillä. Jäsenkortin voit rekisteröidä tästä

5. Valtakunnalliset asematarjoukset löytyvät tästä

6. 60 Shell-asemalta löytyy Palvelumestari (ma-pe 10-18 ja la 9-15), joka tankkaa autosi ja tarkistaa mm. lasinpesunesteen ja öljyt. Lisätietoa Palvelutankkaus asemistä  löydät täältä

7. Sinua lähimmät asemat löydät aina älypuhelimella osoitteessa m.st1.fi

8. Uutuutena etua muistakin lämmitysmuodoistaSt1 Energiamarket, joka on St1:n tytäryhtiö, tarjoaa nyt Uudenmaan alueella Golfliiton jäsenille alennusta erilaisista lämpöpumppujärjestelmistä, asennus- ja huoltopalveluista sekä etävalvontapalveluista.  Maksuttoman tarjouksen maalämpöpumppupaketista voit pyytää tästä. Lisäksi voit varata energia-asiantuntijan veloituksettoman maalämpökäynnin omaan kiinteistöösi Uudellamaalla tästä. Lue lisää St1 Energiamarketista täältä.

St1 toivottaa Golfliiton jäsenet
tervetulleiksi St1- ja Shell-asemille!