EGA Golfliitto StLG R&A Invesctec Rolex

Jäsenetu – DNA

VARAINHANKINTAA DNA SEURASOPIMUKSELLA

DNA lahjoittaa seuran kassaan 30 euron palkkion jokaisesta DNA Kaupassa DNA Seurasopimuksen alla avatusta puhe- tai nettiliittymästä. Palkkion saaminen edellyttää, että DNA:lla on seuran tiedot.

Golfseuroille on nyt tarjolla uusi helppo tapa kerätä varoja toimintaan. Talkoohengessä – mutta ilman perinteisiä talkoita. DNA Seurasopimus tuo seuralle 30 € palkkion, kun seuran jäsen tai hänen perheenjäsenensä tai muuten lähipiiriin kuuluva henkilö hankkii puheliittymän tai liikkuvan laajakaistan DNA Kaupasta ja mainitsee tilausta tehdessään DNA Seurasopimuksesta.

Lisäksi seura saa jokaisesta määräaikaisesta maksu-tv-kanava- paketin tilauksesta 15 €. Tutustu tv-tarjontaan: www.dna.fi/tv

DNA haluaa tukea sopimuksella erityisesti golfseurojen nuorisotyötä, mutta seurat voivat kerätä rahaa mihin tahansa yhteiseen projektiin tai hankintaan – kuten erilaisiin tapahtumiin, koulutukseen, uuteen ruohonleikkuriin tai vaikkapa yhteiseen hauskanpitoon.

DNA Seurasopimuksella kaikki voittavat: seuralle tämä on vaivaton helppo tapa ansaita varoja toimintaan, ja seuran jäsen tai kannattaja puhuu, tekstaa ja surffaa edullisesti DNA:n huippunopeassa 4G-verkossa.

Suomen Golfliiton ja DNA:n välinen kattosopimus lyhyesti:

  • DNA on yhteydessä seuroihin ja sopii sopimuksen hyödyntämisestä seuran varainhankinnassa.
  • Seuran ei tarvitse tehdä erillistä sopimusta DNA:n kanssa, mutta DNA tarvitsee seuran tiedot, jotta palkkio voidaan ohjata seuralle.
  • Seura tiedottaa mahdollisuudesta jäsenilleen. Jäsenet perheineen ja lähipiireineen mainitsevat DNA Seurasopimuksen DNA Kaupassa tilausta tehdessään.
  • Kun seurasopimuksella avattu liittymä on ollut käytössä kuukauden, palkkio maksetaan seuran tilille.
  • Palkkiot maksetaan seuran tilille pääasiassa kerran kuukaudessa.

Jos seurasi kiinnostui mahdollisuudesta, voit olla yhteydessä Pauliina Setälään sähköpostilla pauliina.setala@dnakauppa.fi tai puhelimitse numeroon 044 033 4160.