Golfliitto |
27.8.2016

Timo Laitinen ei jatka Golfliiton hallituksen puheenjohtajana

Suomen Golfliiton hallitusta vuodesta 2014 johtanut Valtionkonttorin pääjohtaja Timo Laitinen ilmoitti lauantaina, ettei hän ole käytettävissä seuraavalla puheenjohtajakaudella.

Suomen Golfliiton liittohallituksen puheenjohtaja Timo Laitinen, 58, ilmoitti lauantaina Suomen Golfliiton puheenjohtajapäiväseminaarissa Vihdin Hill Side Golfissa, että hän ei asetu enää ehdolle seuraavaksi puheenjohtajakaudeksi.

Laitinen on toiminut Suomen Golfliiton liittohallituksen puheenjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

Valtionkonttorin pääjohtajana toimiva Laitinen katsoo, että hänen työtehtävänsä ovat lisääntyneet siinä määrin, että aikaa Suomen Golfliiton hallituksen puheenjohtajan toimeen ei enää jää riittävästi.

”Päätös ei ole millään tavalla golf- tai golfliittolähtöinen, minun on vain pakko priorisoida ajankäyttöäni”, Laitinen kommentoi.

Laitinen on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Hän on toiminut myös mm. Suomen Liikunta ja Urheilun (SLU) puheenjohtajana.

Suomen Golfliiton hallitus valitaan liittokokouksessa 26. marraskuuta.

Kommentit

Itse perustetut ”sisäsiittoiset” työryhmät työllistävät itsensä täysipäiväisesti. Seuroja tarvitaan vain maksumiehiksi.

Koko golfliitto on pöhöttynyt ja aikansa elänyt. Jäsenmäärä tulee putoamaan rajusti, kun pakkojäsenyys on pikku hiljaa poistumassa. Myös valtionavustukset vähenee oleellisesti.

Kyllähän koko Golf-liiton ”virkamiesjohto” tarvitsisi tuulettamista. Tarvitaan hyvä saneerausjohtaja puheenjohtajaksi.

On se hyvä että itse ymmärtää luopua, ettei tarvitse kehottaa luopumaan.
Golfliitossa on useampi henkilö, jotka voisivat seurata tätä esimerkkiä.