Golfliitto |
21.6.2016

Kilpailukierrosten tulokset siirtyvät jatkossa automaattisesti seurapalvelujärjestelmien välillä

Kilpailutulokset päivittyvät jatkossa automaattisesti pelaajan kotiseuraan Verkkotietopalvelun välityksellä.

Golfkilpailujen tulosten perusteella lasketut tasoitusmuutokset siirtyvät nyt Suomen Golfliiton Verkkotietopalvelun kautta automaattisesti järjestelmästä toiseen myös silloin, kun kilpailun järjestäjä käyttää eri seurapalvelujärjestelmää kuin pelaajan kotiseura.

Aikaisemmin eri seurapalvelujärjestelmät, tyypillisesti Nexgolf ja Golfbox, eivät ole kommunikoineet keskenään, mutta nyt puute on saatu korjattua.

Pelaajien kannattaa kuitenkin huomioida, että harjoituskierroksina pelattujen tasoituskierrosten tulokset tulee edelleen ilmoittaa itse kotiseuralle, mikäli harjoituskierros on pelattu kentällä, joka käyttää eri seurapalvelujärjestelmää kuin kotiseura.

Kommentit

Hei!

Kilpailutulokset siirtyvät nyt järjestelmien välillä. Lähes reaaliaikaisesti. GolfBoxista tiedot menevät automaattisesti NexGolfille ja NexGolfilta GolfBoxille manuaalisen (GolfBoxin tekemän) tarkastuksen jälkeen. GolfBox joutuu käymään läpi siirtyvät tulokset ja tekemään tarvittavat korjaukset käsin.
Kilpailukierrosten tulokset eivät siirry tietenkään edes järjestelmän sisäisesti, jos kilpailumodiuli ei ole käytössä seurajärjestelmässä.
HR-laskennan toteuttaminen on järjestelmätoimittajien vastuulla ja tätä toimintoahan käytetään kauden aikana vain poikkeuksellisissa tapauksissa.

Mika W. / SGL

Siis millon siirtyy automaattisesti, ei käsitykseni mukaan ihan vielä vai Sami olenko väärässä, olisin mielelläni

Mutta miten ne voidaan merkitä? Suoraan VTPhen? Kyselee toimiston työntekijä, seurasta joka ei käytä kilpailumodulia…

Hyvä juttu, vielä kun tuo HR saataisiin laskettua, kun se on ollut jo puolivuotta voimassa.

Hieno homma! Paljon junnukisoja järjestavänä huoli on ollut tasoitusmuutokset kisojen välissä.